Hirdetés

ultrahang.lap.hu / Kozmetikai ultrahang készülékek

Kozmetikai ultrahang készülékek

Kozmetikai kezelések alkalmával gyakran találkozhatunk ultrahanggal, de sokan nem is tudjuk pontosan, hogy is működik ez a széles körben alkalmazható technika.

otthoni használatra. - , KERATIV Kft.

Az első otthoni zsírbontó és cellulitisz kezelő gép. Gyors, tartós eredmény, egyszerű hasznűlat, gyors fogyás

Olyan magas frekvenciájú (1millió rezgés/perc) hanghullámokat hoz létre, amelyek képesek 4-6 cm mélyen behatolni a bőr alsóbb rétegeibe. A készülék ezzel javítja a gyógynövény alapú kozmetikumok hatóanyagainak hasznosulását!

és zsírbontó és striakezelő készülék kozmetikusoknak

Orvosi és Esztétikai gépek bérgyártása, forgalmazása és bérbeadása - Végleges Zsirbontás,Mezoterápia,Végleges Szőrtelenítés,Mikrodermabrázió,Cellulit Narancsbőr kezelés, Ránctalanítás

Hirdetés4D ultrahang babamozi rendelők térképen - Budapesten és országszerte
Meghatározás:

Az emberi fül számára már nem hallható, 20 000 Hz-nél magasabb frekvenciájú hangokat ultrahangnak nevezzük. Sok állat hallja, sőt kommunikál, tájékozódik vele. Műszerek a visszavert uh. alapján képet alkotnak magzatokról, emberi szervekről, ipari anyagokról. Az erős ultrahang összekeveri az anyagot.

Szponzorált hirdetések

Hírlevél

eXTReMe Tracker

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Kozmetikai ultrahang készülékek
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés